文章
  • 文章
搜索

找原创设计师上设加APP

国际版 English
  • NB Residence / Jacobsen Arquitetura

    The NB residence was the first project to renovate a house located in Frade's condominium, inAngra dos Reis, in Rio de Janeiro. This project took place after the inauguration of Hotel Fasano, another design developed by our office, which will be completed by the future launch of 85 residential units, divided into 3 architectural sets.The location of the project is quite privileged. From the context of exuberant natural beauty, the integration between the building and the landscape was a prem

  • Zacatecas Building / Taller ADG

    The building is located on Zacatecas 3, on the corner of Cuauhtémoc Ave., in the Roma neighborhood. The area is considered a part of the city heritage because of a number of artistically valuable constructions in it. Architectural emphasis is achieved through an 8-story volume on the Cuauhtémoc façade, giving the building hierarchy within this main avenue. On the contrary, the building drops its profile on the Zacatecas façade, to better suit this street’s character. The building ho

  • House In Fusato / Studio Cochi Architects

    A house and workshop for a couple and three children. The site is located on a hill overlooking the sea on the south side of the southern part of the main island of Okinawa. In the future, the owner plans to expand children's rooms, stores, garages, etc. in response to changes in lifestyle, and wanted a relaxed and open house that could flexibly respond to future expansion plans. Also, since he spends most of his day in the workshop, he wanted a way of living where he had a job as part of hi

  • Reborn House / Alhumaidhi Architects

    Reborn House is a seaside property in Bidaa, Kuwait. With the western elevation facing a busy street, we opted to carve a series of openings out of the main mass. Cuts were made at acute angles and the windows were set within a slight tilt. By partially masking the windows, we were able to create shadows that minimize solar heat gain while allowing for diffused light to enter the house. On the other hand, the eastern elevation (facing the sea) benefits from deep set openings and balconies that m

  • S71 House / Perspacetive

    this house is about 30 years old, the owner of the house will be retired and want to improve the house to give as a gift to the daughter and refresh. The environment of the house is quite old. To meet the changing era To come back to life For all 3 family members consisting of father, mother, and daughter.Currently, the environment of the residence in Bangkok, We can observe that each house has adjacent land on both the left side, right side, and backside, but the lifestyle in the urban context

  • Indah House / Siqueira + Azul Arquitetura

    The implementation of this project was determined by the property’s privileged landscape, located on Brazil’s Emerald Coast. Its main entry access is given through vertical circulation in natural stone, set about a historic fig tree. The construction concept entailslanding over a plateau and developing across axis of pathways established by the project’s sectorization.Divided into specific areas, the architectural program delineates open spaces oriented to the amplest view. A pivoting wooden

  • SAB House / PSV Arquitectura

    The house develops longitudinally on the ground floor, starting from a grid where public functions are placed on one side and private functions on the other, being the central quadrants, the distribution hall, and the internal courtyards. These allow constant integration with nature in the interior and cross ventilation, as well as complying with the design premise that all spaces are oriented towards the north.The grid in its elevation is clearly a direct result of the structural logic of the h

  • Shelters for Hotel Bjornson / Ark-shelter

    Ark-shelter was asked to build a cluster of forest apartments for hotel Bjornson. The investor had a clear idea of one side-oriented double cabins, placed in the surrounding of the main hotel building, which made our design solution relatively straightforward.We consider the concept of placing the modules between the trees ecological, not only for the tree preservation but also for the minimum contact of the modules with the ground due to raising them on stilts instead of laying on the classic c

共有1页首页上一页1下一页尾页